Dispui de un dispozitiv de incalzire in locuinta ta, intr-un spatiu industrial sau turistic si vrei sa ai garantia unui proces de evacuare a gazelor arse in siguranta si in mod eficient? In catalogul nostru poti regasi o multime de modele de cosuri de fum din inox profesionale si care ofera multiple metode de racordare, fie ca vorbim de centrale termice pe lemne/gaz, de seminee sau de sobe. Mai mult, intreaga gama de produse vine cu garantia unei functionalitati optime, cu un raport calitate-pret excelent si transport asigurat in Satu Mare si zonele invecinate!

 

BENEFICIILE COSURILOR DE FUM DIN INOX PROFESIONALE

 

 

Flexibilitate ridicata

Multumita procesului facil si modern de fabricare a cosurilor de fum din inox, acestea dovedesc un montaj simplu cu o mentenanta mai economica. Poti opta pentru sistemul ideal pentru caminul tau, tinand cont de diametrul necesar si spatiul de amplasare, si beneficiezi de o instalare in doar cateva etape simple, indiferent ca se realizeaza la casa, intr-un mediu industrial sau turistic (cabana, pensiune, casa de vacanta) cu respectarea, desigur, a distantei specificate pentru montajul hornului pe exteriorul cladirii.

 

Modalitate de economisire

 

 

Marimea compacta si greutatea mai redusa determina un proces de evacuare a gazelor arse din sursa termica economic. Punerea in functiune este de asemenea mai putin costisitoare, dat fiind faptul ca investitia necesara in materiale de constructie necesare in cazul unui cos de fum zidit ies automat din calcul.

In ceea ce priveste montajul cosului de fum, iti recomandam sa apelezi la serviciile unui mester profesionist si cu expertiza dovedita in acest proces, astfel incat sa fie realizat in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile aflate in vigoare, dar si respectand normele de securitate si sanatate in munca. De asemenea, este important sa acorzi o atentie deosebita si calitatii produsului ales si sa optezi pentru producatori recunoscuti pe piata termica si cu o experienta indelungata in productia de cosuri de fum din inox.

 

Garantie avantajoasa

Alegand un produs din catalogul nostru te bucuri de o garantie generoasa oferita direct de catre producator. Opteaza pentru cosul de fum din inox potrivit pentru caminul tau din gama larga de configuratii, dimensiuni, design-uri, cu/fara deviere a traseului de fum si cu un proces de instalare facil si rapid.

 

Siguranta in utilizare

 

 

 

 

Deoarece in procesul de fabricare a cosurilor de fum din inox se utilizeaza doar materiale premium si durabile, acestea dau dovada de o rezitenta ridicata cand sunt supuse socurilor termice, umiditatii sau coroziunii chimice, avand un proces de functionare la nivel inalt si o etanseitate optima.

 

Optiuni diverse de utilizare

Atunci cand ne referim la metodele de racordare, produsele din catalogul nostru prezinta o flexibilitate ridicata, indiferent ca vorbim de dispozitive termice pe baza de combustibil solid, lichid sau gazos. Dau dovada de o functionalitate optima atat in regim uscat, cat si in regim umed (supuse la condens) si sunt disponibile pentru achizitie in doua game importante: cosuri de fum din inox cu perete dublu si cosuri de fum din inox neizolate. Opteaza pentru modelul ideal din seria variata de diametre interioare cuprinse intre fi 80 si fi 170 sau alege un cos de fum din inox vopsit electrostatic la exterior si care incorporeaza o tehnica inovativa de imbinare.

 

Pretul total pe care il include un kit cos de fum din inox profesional

Daca iti doresti sa ai o imagine da ansablu privind totalitatea costurilor pe care le implica un kit cos de fum profesional din inox, exista anumiti factori pe care ar trebui sa-i ai in vedere cum ar fi diametrul, inaltimea si elementele componente necesare in montajul corect al cosului de fum: prinderi, coliere, coturi, treceri prin acoperis sau racoruduri. De asemenea, este de recomandat sa pui un accent deosebit si pe calitatea inoxului utilizat in fabricarea cosului de fum din inox si care poate influenta pretul final, impreuna cu izolatia, grosimea, configuratia sau tehnica de prindere.

Alege inteligent si in avantajul tau si al caminului tau din gama generoasa de produse de top regasite in catalogul nostru si care sunt potrivite atat pentru amplasarea la casa, cat si intr-o locatie industriala sau turistica. Opteaza pentru produsul potrivit din oferta bogata de produse care vin cu o flexibilitate mare privind procesul de racordare, indiferent ca vorbim de seminee, centrale termice pe lemne/gaz sau sobe, precum si cu o tehnologie inovativa de fabricare a otelului inoxidabil, toate acestea cu un raport calitate-pret excelent si transport asigurat in Satu Mare si orasele aferente.