Tubulatura premium fi 100 - 0.25m

109, 00 Lei
25 cm
100 Ø
100 Ø
Otel de tip DC01
1.2 mm
Negru
Peleti
250 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Burlanele sunt usor de instalat, mufabile, fara sa necesite o etansare suplimentara. Prin alegerea acestei tubulaturi de inox premium plus vei beneficia de siguranta, dar si de o durabilitate mare in timp.
Burlan
2 ani
ceramic, caramida, inox
100
Tubulatura de culoare neagra, fabricata din otel de tip DC01 si vopsita in camp electrostatic atat pe exterior cat si pe interior, pentru o mai buna rezistenta la temperaturi ridicate.Aceste burlane sunt usor de instalat, fiind mufabile cu sistemul revolutionar de imbinare ascunsa si dispun de garnituri de etansare.Fiecare imbinare dispune de o garnitura speciala de silicon pentru etansare. Datorita acestor imbinari de etansare cu silicon aceste tubulaturi de evacuare pot fi folosite si la sisteme de evacuare sub presiune.Alegand aceasta solutie de racordare veti avea un plus de siguranta si durabilitate mare in timp.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
100
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Eco Design
Consultanta Gratuita
Comanda
×