1. Introducere

Prezentul site este detinut in mod legal de catre S.C. PEFOC SRL, avand punct de lucru in SIBIU, str. CALEA SURII MICI nr 68, jud. Sibiu, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J32/1494/2006, CIF RO19110365.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre PEFOC SRL, prin intermediul site-ului www.semineesatumare.ro .

Prezentele informatii din acest site sunt in concordanta cu cunostiintele si convingerile nostre.

Accesand acest site, acceptati, termenii si conditiile de utilizare descrisi mai jos. Daca nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam nu accesati acest site.

 

2. Marci inregistrate

Toate denumirile produselor şi/sau reprezentările grafice ale produselor aflate pe aceste pagini ale site-ului semineesatumare.ro sunt mărci înregistrate ale partenerilor adiţionali, co-partenerilor, membrilor şi reprezentanţilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizată ale acestor mărci sunt interzise şi constituie încălcări ale legii mărcilor, legii dreptului de autor şi a altor legi ale proprietăţii intelectuale şi ale concurenţiei neloiale.


3. Renunatarea la drepturi ale partilor terte ale websitului

Paginile acestui website contin linkuri/hyperlinkuri catre alte website-uri administrate de parti terte si ale caror continuturi nu sunt cunoscute companiei Pefoc. Pefoc nu isi asuma nicio responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri, astfel linkurile nostre catre website-urile partilor terte sunt menite sa va faciliteze navigarea. Continuturile de pe site-urile redirectionate nu ne apartin, nu ne identificam cu niciun fel de continut de pe paginile de website ale partilor terte. De asemenea nu ne asumam nicio raspundere pentru incalcarile prevederilor legale sau pentru incalcarile drepturilor partilor terte. 
Administratorii website-urile la care se ajunge prin redirectionarea de pe semineesatumare.ro, sunt direct responsabili de continutul acestor pagini sau de produsele puse in vanzare, comenzile relationate, de orice tip.
Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe semineesatumare.ro este detinut de catre Pefoc SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul exprimat de catre Pefoc sau de catre titularul acestui drept. 
În cazul unei comenzi sau a unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul website-ului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între Semineesatumare şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe website-ul redirecţionat.
 
4. General Disclaimer

Orice responsabilitate Pefoc pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website -  fara a tine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele -  este limitata la prejudiciile cauzate cu buna stiinta sau prin neglijenta grava. In aceasi masura, responsabilitatea obligatorie Pefoc fata de incalcarile contractuale, totalitatea reclamatiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Pefoc în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Pefoc se angajează să nu permită intruziunea viruşilor pe website-ul semineesatumare.ro; pe de altă parte, Pefoc nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website. Pefoc nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul semineesatumare.ro, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

 

5. Prevederi si declaratii

Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost încheiate în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obţinute de Pefoc pot să difere considerabil faţă de aceste prevederi şi declaraţii deoarece depind de o serie de factori de natură macroeconomică şi competitivă, care sunt, în unele cazuri, independente de controlul Pefoc. Fără a aduce prejudicii obligaţiilor legale prin amendarea prevederilor şi declaraţiilor, Pefoc nu urmăreşte să actualizeze toate prevederile şi declaraţiile conţinute de acest website.