Semineu pe gaz natural sau GPL, cu design modern, usor de amplasat in orice spatiu inclusiv la blocuri. Nu necesita cos de fum, doar evacuare concentrica precum la centralele de aprtament, si sunt produse certificate. Seminee sau sobe pe gaz usor de folosit, ce sporesc confortul prind pornirea focarului cu ajutorul unei telecomenzi.

Semineul pe GAZ/GPL - o alegere excelenta!

Semineul pe gaz poate fi amplasat cu usurinta in orice tip de locuinta, inclusiv la bloc in apartament, datorita evacuarii concentrice asemanatoare centralelor termice de apartament. 

Design modern si constructia simpla, ofera o vedere larga asupra focului si un stil minimalist - integrandu-se cu succes in orice tip de amenajare interioara. 

Nu necesita curatare in plus, deoarece in timpul arderii nu emana cenusa sau praf - o grija in minus pentru ca nu este necesara o sursa de lemne care trebuie taiate sau depozitate.

Sunt dotate cu sistem Metrik Maxitrol de control asupra inaltimii flacarilor, si sunt prietenoase cu mediul incpnjurator, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Orice model de semineu sau soba pe gaz nu produce cenusa, funingine sau alti compusi sulfurici care pot dauna mediului. 

Varietate larga de modele cu posibilitatea de amplasare a sticlei pe drept, pe colt. 3 laturi, etc in functie de preferinta beneficiarului. 

Pentru a crea o imagine cat mai apropriata de cea a clasicului semineu pe lemne, acestea pot fi accesorizate cu lemne ceramice sau pietre decorative. 

Desi semineul traditional pe lemne este frumos, nimic nu se compara cu confortul pe care un semineu pe gaz ti-l ofera - aprindere direct din telecomanda de la buton!


 

 

Mai mult decat atat..

Intreaga categorie de seminee pe gaz ofera o serie de avatanje, precum:

 

Certificat de siguranta - fiind dotate cu inchidere ermetica prezentand cel mai inalt standard de siguranta. Iar in cazul unor posibile scurgeri de gaz, aceste este echipat cu un sistem ce stopeaza alimentarea si opreste functionarea semineului pe gaz.

Control asupra caldurii - utilizatorul poate controla temperatura de ardere si stingere a semineului pe gaz, rezultand astfel si un plus de economie. 

Alegerea combustibilului - intre gaze naturale de la retea sau GPL (imbuteliata/butelie).

Combustia gazului este asigurata, datorita sistemului de siguranta prin ionizare - pentru situatiile in care nu este suficient aer in interiorul focarului.

In magazinul nostru online aveti siguranta ca intreaga gama de seminee si sobe pe gaz sunt produse certificate, avand certificat de conformitate si garantia faptului ca au fost testate in cele mai restrictive centre de testare a semineelor din Europa. 

O varietate de modele la preturi avantajose, produse de inalta calitate, sigure si durabile in timp!