Suntem pasionati si experimentati.

Pasiunea noastra pentru seminee pe lemne realizate din materiale de inalta calitate ne reprezinta. De aceea iti punem la dispozitie o gama variata de produse disponibile pentru construirea unui semineu pe lemne trainic si sigur.

 

Suntem specialisti in constructia semineelor pe lemne si montarea acestora. Garantam siguranta si rezistenta a lucrarilor realizate de noi ca fiind o investitie pe viata. Folosim focare din fonta sau otel samotat la interior, izolatie cu placi de calsil ecologice, cosuri de fum profesionale, etc.

Oferim calitate si confort.

Executam seminee moderne, rustice sau clasice in functie de cerintele fiecarui client, oferind o sursa eficienta pe termen lung, usor de intretinut, randament maxim si consum mic de lemne.

 

Realizam la comanda modelul de semineu ales de tine, bucurandu-te astfel si de un plus de design adaugat locuintei tale, la un raport calitate-pret foarte bun!

 

Apeleaza la noi pentru a afla care este semineul potrivit casei tale, si iti punem la dispozitie consultanta gratuita si meseriasi profesionisti in orasul Satu Mare, Carei, Negresti-Oas,  Tasnad,  Livada,etc.