Cosuri de fum profesionale Schiedel

Cosuri de fum porfesionale din gama BRAMAC, ce ofera garantie timp de 30 de ani fiind cunoscuti pentru materiale rezistente din care sunt fabricate cosurile. Special realizate pentru seminee, sobe pe lemne, centrale termice si cazane, foarte rezistente la condensul acid si socuri temice, potrivite pentru oirce tip de combustibil.

 

 

Cos de fum Schiedel Uni

 

Cos de fum profesional , fabricat din materiale de inalta calitate precum tubulatura de samota Schiedel, mantale prefabricate de beton si izolatie termica din vata mineral bazaltica.

 

Deoarece acestea se etanseaza foarte bine, rezista la condens si ofera siguranta impotriva oircarui risc de incendiu.

 

Se foloseste pentru cazane de putere mare, generatoare de caldura  si instalatii termice industriale, potrivit pentru combustibili gazosi, lichizi sau solizi, usor de montat, cu costuri reduse si realizand un randament foarte bun al sursei de caldura.

 

Pe durata exploatarii acesta nu necesita interventii costisitoare sau reparatii, oferind siguranta si eliminand riscurile de incendii si intoxicatii porvocate de cosurile de fum defecte. Variante disponibile: pentru un singur canal, doua canale/inegale, un canal de fum si unul de aerisire.

 

 

Cos de fum SCHIEDEL RONDO          

 

Cosul de fum Schiedel Rondo este compus din tub de calitate din samota, manta prefabricata din beton si vata minerala bazaltica. Este prevazut cu izolatie termica ventilate ce protejeaza impotriva umezelii agresive si condensului acid.

 

Este usor si rapid de montat,cu o garantie de 30 de ani, ideal pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si a gazelor de ardere cu temperaturi cuprinsa intre 190 si 400 grade.

 

Este dotat cu colector de condens, deflector, usita de curatare, placi frontale cu coltare si are urmatoarele dimensiuni exterioare: 38 x 38 cm cu tipodimensiunea ø20 cm.

 

 

 

 

Cos de fum SCHIEDEL QUADRO

 

Cos de fum destinat special locuintelor cu proprietari multipli, dispusi la etaje diferite, determinand costurile fiecarui beneficiar in parte. Iar gazele de ardere se emana deasupra nivelului acoperisurilor, oferind deplina siguranta.

 

Este compus din: tubulatura de samota Schiedel, manta prefabricate din beton si accesorii precum piatra soclu, piese de racordare, con de evacuare, usita de curatare.

 

Prevazut cu doua canale coaxiale distincte, unul pentru fum si celalalt pentru aerul de combustie. Usor de montat, fara a necesita reparatii costisitoare.

 

Transport Gratuit
Consultanta Gratuita
Cerere de oferta pentru cosuri-de-fum-profesionale-schiedel
×